• svg@sanktvincentgrupperne.onmicrosoft.com

Ungarn: Uden jeres hjælp havde vores arbejde været vanskeligt

Sankt Vincent Grupperne har støttet vort arbejde i det forløbne år og gjort det økonomisk muligt for os at kunne give morgenmad, frokost og et måltid om eftermiddagen (som for mange børn er deres aftensmad) til 60 børn, som dagligt kommer i vort Day Care Centre. Det fortæller præmonstratenserpriorinde Katalin Ágnes fra Zsámbék i Ungarn i norbertiner-søstrenes årlige rapport.

Den samlede udgift til mad beløber sig til 10.834 Euro – godt 80.000 kr.. Sankt Vincent Grupperne har heraf ydet 50.000 kr. Uden jeres hjælp havde det været vanskeligt at drive vort center, siger sr. Katalin.

Centret blev etableret i 1993 for de mest trængende børn i alderen 6 – 15 år. Foruden måltiderne får børnene også tøj og sko samt grundlæggende uddannelsesmæssige emner, de normalt ville få i et velfungerende hjem. Søstrene arrangerer desuden sommerlejr samt jule og påskefest.

Målet med vores daginstitution har altid været en kamp mod sult, men vores førsteprioritet er evangelisering. Det er vort håb, at børnene og deres familier kommer nærmere til kirken og til Herren gennem dette arbejde og at de bliver i stand til at genkende Herrens godhed, siger sr. Katalin Ágnes.

Ungarn-sept-2104