• svg@sanktvincentgrupperne.onmicrosoft.com

Ungarn: Uddrag fra årsrapport

I sin årsrapport fra vores projekt i Ungarn fortæller St. Katalin bl.a. om forholdene under corona epidemien.

Pandemien af ​​Covid-19 har ændret livet også i Ungarn. Alle mennesker er bange for at få den. Det var ikke let for os med disse ændringer i vores liv.

Vi har stadig 50-60 børn på centret. Fra april 2020 til maj 2021 skulle børnene deltage i online-uddannelse, hvilket ville have været umuligt for dem uden hjælp fra daginstitutionen. Lærerne lagde stor vægt på dette, og med deres hjælp og ved hjælp af deres egne bærbare computere og tablets kunne de hjælpe børnene en efter en. Deres forældre og familier kunne ikke have hjulpet dem derhjemme på grund af manglen på computere og på grund af den manglende viden om at bruge en computer.

Parallelt med dette kunne børnene spille fodbold eller bruge legepladsen. Som en anden mulighed kunne de arbejde og udføre havearbejde i urtehaven, hvor 2 gartnere hjalp dem meget, Det gjorde dem så glade, at de var på besøg og legede og opholdt sig hele sommeren på marken i vores kloster mellem 9-15. Ellers havde de været på gaden.

Selvfølgelig gav vi dem morgenmad, frokost og eftermiddagsmåltid hver dag. Pga. covid-19 måtte de blive udendørs, og når vejret var dårligt skulle børnene hjem, eller nogle af dem kunne blive under et lille tag i vores gård. Jeres ekstra donation i januar hjalp os også meget med at løse denne nye situation.

Du kan støtte projektet ved at indbetale et beløb på Reg. nr. 3667, Konto nr. 1097164 eller MobilePay 19379. Mærk indbetalingen Ungarn.