• svg@sanktvincentgrupperne.onmicrosoft.com

Sydafrika: Hjælp til uddannelse af handicappede i Sydafrika

Ikhwezi Lokusa Rehabilitation & Sheltered Employment Society (omdøbt som ovenfor i oktober 2004) blev grundlagt den 23. september 1972 af Missionary Sisters of the Precious Blood og en gruppe berørte mennesker. Handicappede, der havde afsluttet deres uddannelse på Ikhwezi Lokusa School, havde brug for yderligere assistance og uddannelse for at kunne opfylde samfundets og udviklingsbehovet til deres fulde kapacitet. Non-Ex Ikhwezi Elever med fysiske og/eller mildt mentale udfordringer accepteres også af samfundet.

Mission og vision
Mission: Ikhwezi Lokusa er et rehabiliteringscenter, der har forpligtet sig til at levere en høj servicestandard for personer i alderen 18 til 35 år, der er fysisk og/eller mildt psykisk handicappede. Det hjælper dem med at nå det optimale fysiske, mentale og sociale niveau ved at fungere gennem færdighedsuddannelse inden for 4 workshops: læderarbejde, syning, kunst og kunsthåndværk og keramik. Det hjælper dem også til at finde job på det åbne arbejdsmarked.
Vision: Ikhwezi Lokusa er en kristen organisation dedikeret til fremme af uafhængig levevis for personer, der er fysisk og/eller i lettere grad mentalt udfordret gennem rehabilitering og færdighedsuddannelse.
Læs mere om projektet på: http://www.ikrehab.co.za/

Støtte til projektet
Sankt Vincent Grupperne har støttet projektet en del år, og har indgået en ny tre-årig kontrakt om årlig støtte på kr. 40.000. Vores støtte vil gå til maskiner og materialer til læder værkstedet.

Du kan støtte projektet ved at indbetale et bidrag på Reg. nr. 3667, Konto nr. 1097164 eller MobilePay 42 52 77 58. Mærk indbetalingen med ’Sydafrika’