• svg@sanktvincentgrupperne.onmicrosoft.com

Peru: Ny kontrakt på vej

Ny kontrakt på vej med p. Antonio

I løbet af oktober forventer Sankt Vincent Grupperne at kunne tegne kontrakt med Padre Antonio Sánchez-Guardamino om et nyt køkken til skolespisningen i Marcapata i Peru. P. Antonio var god ven af Peter Tantholdt Hansen og er nu hans efterfølger i Marcapata.

Kontrakten vil lyde på finansiering af komfur, bageovn, røremaskine, blender, arbejdsbord og vask til ca. 100.000 kr. Beløbet inkluderer også et tiltrængt komfur til menighedsspisesalen. Et bageri, som spøgte lidt på et tidspunkt, er nu definitivt droppet til fordel for fornyelse af en del udrustning til skolebespisningskøkkenet samt også en mere professionel ovn til at bage brød i – altså langt mindre og billigere end først foreslået.

Finansieringen stammer fra en indsamling foretaget af Caritas Danmark. Beløbet blev overført til SVG tidligere i år. Pengene skal bruges til at videreføre Peter Tanholdt Hansens arbejde i Peru og sikre, at skolespisningen, som var et hjerteanliggende hos p. Peter, kan fortsætte med henblik på en dag at kunne blive bæredygtig, så det økonomisk kan hvile i sig selv.

Antonio