• svg@sanktvincentgrupperne.onmicrosoft.com

Haiti II: Hjælpen til forældreløse børn på Haiti er en succes

Fr. Wismick, der gennem organisationen CESSA (CENTRE D’EVANGELISATION DE SPIRITUALITEET DE SANTE MENTALE) leder projektet for forældreløse og traumatiserede børn på Haiti, har sendt os en status rapport, som vi her bringer uddrag af.

Formålet med CESSA’s program for opbygning af et bæredygtigt lokalsamfund ved at bespise, uddanne og behandle meget fattige, forældreløse, sultende og misbrugte børn i samfundene i Haitis landdistrikter skrider pænt frem på grund af den kærlige og aldrig svigtende generøsitet fra Sankt Vincent Grupperne.

Sankt Vincent Grupperne har ikke alene hjulpet os med at bespise de fattigste børn, der deltager i vores program, men også at genoprette følelse af værdi og selvværd blandt disse udsatte børn. Billederne viser flere aspekter af dette omfattende projekt, som er en stor succes.

Fra december 2013 til september 2014 har vi været i stand til at fortsætte med på daglig basis at bespise, de fattigste børn i landsbyen, hvor vores center er beliggende. Ikke blot disse børn, der deltager i vores skole bespises, men også de andre fattige børn i hele landsbyen, som ikke kan få adgang til uddannelse i vores skole, er forsynet med et måltid, hver dag. Tak til donorerne fra Sankt Vincent Grupperne, der gør disse måltider mulige. For disse børn er måltiderne en luksus. Det mest attraktive og givende aspekt af dette projekt er, at de ingredienser, der anvendes til disse måltider kommer fra de produkter, forladte børn selv dyrker i centerets have.

Med den en-gangs støtte på 6000 US dollar vi modtog i december 2013 har vi bygget et drikkevands system, der rent faktisk stiller drikkevand til rådighed for centret og for hele samfundet.

Tak til donorerne i Sankt Vincent Grupperne for deres fortsatte støtte. TAK til det administrative personale i Sankt Vincent Grupperne, der arbejder utrætteligt med CESSA for at bekæmpe fattigdom i landsbyerne i Haiti og forbedre livet for hundrede forladte børn.

Haiti II