• svg@sanktvincentgrupperne.onmicrosoft.com

Haiti I: Håbet er genoprettet for 33 ældre

Det er mig en glæde at kunne forelægge Sankt Vincent Grupperne tredje kvartals rapport for den modtagne støtte til vores omfattende projekt. Faktisk er formålet med dette program at forbedre livskvaliteten for de 33 beboere i alderen 60 år og ældre i “The Sacred Hearth House”.

Vi giver dem mad, tøj og sørger for de lever mere sundt. Rådgivning terapi og klinisk genoptræning for de ensomme ældre er blevet mere nødvendigt efter jordskælvet 12 januar 2010, der ødelagde vores land og berørte denne sårbare gruppe dybt.

Takket være Sankt Vincent Gruppernes gavmildhed har det være muligt at gennemføre dette vigtige program. Sacred Heart House fik den 6. oktober 2011 et tilskud på US $ 1450 (godt 8.000 kr.). Pengene gav os mulighed for at give beboerne tre måltider om dagen, til indkøb af medicin samt styrke psykologhjælpen, som fremskynder den lange proces med helbredelse af traumer afstedkommet af jordskælvet. To gange om ugen kommer en terapeut for at besøge dem og tilbyde dem helbredende øvelser, så de kan få bearbejdet deres stress, angst, følelse af hjælpeløshed og håbløshed, intens vrede og konstant hovedpine.

Det er vores håb, med jeres fortsatte hjælp, at vi kan fortsætte med at give disse ensomme kvinder mad og hjælp; vi kan samtidig maksimere vores tjenester til de overlevende og tilbyde yderligere bæredygtige programmer med flere muligheder for socialisering, sjælesorg og psykologisk rådgivning.

Jeg benytter denne lejlighed til at takke vores donorer, der utrætteligt arbejder for at gøre en forskel for disse kvinder. På grund af jeres usvigelige generøsitet, kære donorer, er håbet genoprettet for de stakkels kvinder. På grund af jeres kærlige engagement, begynder livet igen for dem.

På vegne af kvinderne, takker jeg jer alle

Sr. Alta Emilie CDJ