• svg@sanktvincentgrupperne.onmicrosoft.com

Uganda I: Nyt fra ernæringsprojekt for børn i Uganda

Sr. Harriet Musoke, som leder vores ernæringsprojekt for børn under 5 år i Uganda, har sendt denne rapport:

”NKOKONJERU HOSPITAL ERNÆRINGSPROJEKTRAPPORT FOR 2020

På vegne af hospitalets ledelse og samfundet takker vi Sankt Vincent Grupperne og alle, der bidrager til bæredygtigheden af ernæringsprojektet i St. Francis Hospital Nkokonjeru for det gode samarbejde.

Jeg må først og fremmest takke Sankt Vincent Grupperne for éngangsstøtten på ca. 1.837 USD for køb af 270 myggenet i september 2020, og disse nyanskaffede myggenet vil beskytte vores børn mod malaria.

Vi beder om Guds velsignelse over dig, og vi takker dig fordi du aldrig holder op med at hjælpe os, hvor der måtte være behov.

De bedste hilsner fra os alle.”

Sankt Vincent Grupperne har modtaget en ny ansøgning for projektet fra Sr. Harriet, hvorpå hun anmoder om et beløb der dækker 3 kalenderår med start den 1. januar 2021 og en slutdato den 31. december 2023. Her er der tale om et beløb på ca. DKK 25.861,00 per år, hvilket vil dækker de faste udgifter til ernæringsprojektet.

Yderligere skrev Sr. Harriet, at de har planen om at starte et nyt projekt for en grisefarm, der sigter mod at øge selvforsynende ved at give en gris til hver deltager som start.

Sr. Harriet anmoder også om ekstra støtte der svarer til ca. DKK 4.574,00 til indkøb af varer som paraplyer, gummistøvler, forklæder og diverse udstyr.