• svg@sanktvincentgrupperne.onmicrosoft.com

Leder sommer 2017

De, der har rejst i ulande og besøgt projektsteder, som dem, Sankt Vincent Grupperne støtter, bemærker at fattige også kan udtrykke glæde og håb. Det gælder især børnene, men også deres forældre viser os tillid og udtrykker håb om, at vi vil hjælpe dem på vej til en bedre tilværelse.

Sankt Vincent Grupperne har netop afholdt årsmøde, hvor vi med stolthed kunne konstatere, at der er udbetalt økonomisk støtte til projekter på næsten 1,3 mio. kr. Pengene er gået til projekter, hvor de allerfattigste har kunnet forbedre deres levevilkår betragteligt.

Det har kun kunnet lade sig gøre gennem de bidrag til Sankt Vincent Grupperne har modtaget fra vores mange bidragydere.
I år er der i løbet af de første fem måneder indsamlet kr. 331.427. Det flotte resultat skyldes bl.a. større bidrag fra to fonde.

For flere af vore projekter udløb kontrakten ved udgangen af marts måned. Vi har derfor behandlet nye projektansøgninger og indgået nye kontrakter med Congo I (Indkøb af maskiner og materialer), Ungarn (Udgifter til mad), Vietnam II (Mad, medicin, skolematerialer), Indien – Mother & Child Foundation (Uddannelse af unge kvinder), Haiti – CESSA (Køb af fødevarer) og Sydafrika (Omkostninger til drift af værksteder for handicappede).
I dette nummer bringer vi nyt fra vore projekter i Uganda, Sydafrika og Peru.

Vi glæder os over med jeres støtte at kunne fortsætte vores hjælp til disse projekter. Det gør virkelig en forskel.

Tak og god sommer til jer alle!