• svg@sanktvincentgrupperne.onmicrosoft.com

Peru: Hansens bondegård i Peru

Sankt Vincent Grupperne modtog i 2012 kr. 51.345,00 i bidrag til projekt “Padre Tantholdts Hansens efterflg.” Heraf kom 15.000 kr. fra Dagmar Andreasens familiefond. Der blev udbetalt kr. 57.325,65 til projektet fra Sankt Vincent Grupperne.

Det er et flot resultat og Sankt Vincnet Grupperne vil, med en forventning til fremtidige bidrag, i juli forlænge kontrakten og udbetale et garanteret årligt beløb på mindst 35.000 kr.

Jeres støtte går til videreførelse af pater Peter Tantholdt Hansens projekt “Skolebespisning i Marcapata”. Beløbene udbetales gennem padre Antonio til Elin Hansen, der bestyrer projektet og Hansens bondegård. Elin har planer om et større drivhus. så hun kan dyrke flere grønsager til skolebespisningen. Gården, der er kirkens ejendom, er på 30-40 hektar. Foruden hønse- og grisehold høster Elin også æbler, pærer, blommer og ferskner.

Støtten kommer foruden fra Sankt Vincent Grupperne også fra familie og venner til Peter samt Dagmar Andreasens Familiefond.

peru

Lego har doneret ca. 15 kg lego til børnene Marcapata og to andre landsbyer. Per Tantholdt Vagtø har stået for ansøgning og forsendelse. Sankt Vincent Grupperne har betalt for transporten.