• svg@sanktvincentgrupperne.onmicrosoft.com

Leder sommer 2023

Indsamlingen til vore velgørende projekter i de først fem måneder er gået rigtig godt, og vi har pr. 31. maj modtaget ca. kr. 433.000. Det er et fint resultat, som betyder meget for de projekter vi støtter. Tak for jeres bidrag.

I dette nummer kan du læse om vores projekt i Guatemala, hvor vi hjælper mindrebemidlede unge kvinder med at oprette mikroforretninger. Der er også en rapport fra Uganda, hvor vi støtter et ernæringsprojekt for børn. Projektet omfatter 394 børn i 13 landsbyer. Der er kort nyt om en ny kontrakt med vores projekt i DR Congo, hvor vi støtter skolegang for 40 elever.

Du kan også læse en omtale af vores generalforsamling. Vi kan byde Mette Gade velkommen i bestyrelsen. John-Erik Stig Hansen blev valgt som ny suppleant og Melissa Loldrup og Bo Johansson blev genvalgt som suppleanter.

Der er stadig stort behov for hjælp til mange af vore projekter. Holidah fra Kenya skriver: ” Det største problem nu er mad. Det er værre end sidste år. Børn i Kenya sover sultne. Madpriserne er ekstreme og det er svært for forældrene at få arbejde”.

Vores lokalgruppe på Amager, der i mange år har skaffet penge ved et madspildsprojekt, samler stadigvæk rigtig mange penge ind til vore projekter i Indien (Mother&Child), Kenya og Uganda (hjælp til skolegang). En stor tak til alle involverede.

I ønskes alle en god sommer.

Bestyrelsen