• svg@sanktvincentgrupperne.onmicrosoft.com

Leder efterår 2022

I dette nummer kan du læse uddrag af en årsrapport fra vores ernæringsprojekt i Uganda, nyt fra vores projekt i Indien, hvor vi hjælper børnehjemmet “Mother and Child”, nyt fra børnehjemmet for forældreløse og handicappede børn ’House of Hope’ i Vietnam, og kort nyt fra bofællesskabet for handicappede i Zimbabwe. Endelig er der også information om status for vores støtte til en hønsegård i tilknytning til ældrehjemmet på Haiti og en kort omtale af Hans Pedersen og Caroline Loldrup som er nye i bestyrelsen.

Der er udfordringer for flere af vore projekter. Stigende fødevarepriser på grund af krigen i Ukraine rammer mange lande. Fra Uganda, hvor vi støtter uddannelse af børn, skriver Okiror, at de klarer sig ret godt i øjeblikket, selvom fødevareudfordringerne for de mest sårbare er på toppen, da priserne er tredoblet. Vores projekt i Kenya fortæller om familier der ikke har råd til indkøb af basale fødevarer. Vi har besluttet at yde en ekstraordinær støtte til nogle af de berørte familier.

Fra Haiti skriver Fr. Wismick, at de har en meget udfordrende tid med kidnapning, vold på grund af den politiske ustabilitet i landet.

Der er således i høj grad brug for den støtte vi sender til projekterne, og der kan blive behov for ekstraordinær støtte til hårdest ramte projekter.

Vi håber på jeres fortsatte støtte til vore projekter, og ønsker alle et godt efterår.

Bestyrelsen