• svg@sanktvincentgrupperne.onmicrosoft.com

Leder efterår 2018

Kære læser

Efter en lang og god sommer nærmer efteråret sig. Vi modtager mange takkebreve fra vore projekter. F.eks. skriver Fr. Wismick, Haiti:

” Jeg skriver til dig for at udtrykke taknemmelighed. Vi er i stand til at give vores fortsatte og nødvendige tjenester til de mest udsatte børn i vores land på grund af din aldrig svigtende generøsitet. Jeg kan aldrig takke dig nok for din kærlige støtte til vores tjeneste til de fattigste”.
Disse breve viser, at din støtte til Sankt Vincent Grupperne virkelig gør en forskel.

I dette nummer kan du læse nyt fra vore to projekter på Haiti (ældrepleje og hjælp til forældreløse børn) og vores projekt for handicappede i Sydafrika.
Den 2. september præsenterede vi vores arbejde ved en velbesøgt kirkekaffe i Randers. Næste besøg bliver i Holbæk lørdag den 27. oktober.

Læg også mærke til annonceringen af en koncert med Frederiksborg Kammerkor, hvor de penge der indsamles, vil gå ubeskåret til vore projekter. Gå ikke glip af denne koncert med et udvalg af den bedste kirkemusik.
Vi har lidt udfordringer for at have nok penge i kassen til de sidste to udbetalinger til projekterne, og håber på din fortsatte støtte.

Bestyrelsen