• svg@sanktvincentgrupperne.onmicrosoft.com

Kongo I: Hilsen fra Sr. Blanca, Kongo

Kære alle,

Jeg har nu været i Madrid i to måneder. Jeg prøver mit bedste for at tilpasse mig det nye liv her i Europa. Det har ikke været let efter at have tilbragt 33 år af mit liv i Kongo i Afrika. Jeg har alt her, men jeg savner det karitative arbejde.

Jeg vil gerne fortælle om anvendelsen af de penge som Sankt Vincent Grupperne har sendt til vores søstre i Afrika. De har nu sammen med lokalbefolkningen færdiggjort cisternen som skal bruges til at opsamle og lagre regnvand. Nu er der regnvand til søstrene og en del af den lokale befolkning. Billedet nedenfor viser, at cisternen nu er i brug.

Søstrene i Afrika vil holde kontakt til jer. Jeg håber, at alt står vel til hos jer.

Gud velsigne jer alle og jeres familier.

Sr. Blanca