• svg@sanktvincentgrupperne.onmicrosoft.com

Julegaver til 142.000 kroner

Takket være en stor støtte fra Sankt Vincent Gruppernes bidragydere, har det på det seneste været muligt at give en ekstraordinær støtte til fire engangsprojekter.

Det drejer sig støtte til Sydafrika, hvor sr. Maria Corda har bedt om seks computere, en printer og en skanner. samt fire USB stik. Computerne afløser udslidte computere i administrationen og i workshops.Ligeledes får læderværkstedet en ny maskine til fabrikere lædersåler. Ydermere er der nu penge til indkøb af håndsymaskiner. I alt støttes projektet med 6.000 US Dollars – 33.000 kr.

Det nybyggede børnehjem i Vietnam får nu også inventar og tekniske hjælpemidler. for 6.600 US Dollars, svarende til godt 36.000 kr.

Sr. Alta Emile i Haiti får nye toiletter til plejehjemmet i stedet for de ødelagte ved jordskælvet for nogle år tilbage. Denne støtte beløber sig til 7.700 US Dollars – 40.000 kr.

Ligeledes i Haiti har Fr. Wismick fået bevilget penge til at bygget et nyt drikkevandsystem. Det er meget nødvendig for os, fordi Fr. Wismick slipper for dagligt at skulle købe vand på flaske og at børnene skal gå langt for at hente vandet. Med et beløb på 6.000 US Dollars – 33.000 kr. vil vi være i stand til at bygge et fornuftigt vandsystem til gavn for børnene, siger Fr. Wismick. Målet er at bygge en cisterne til at lagre, opbevare og behandle regnvand. Vi vil finde et billigt system til at rengøre vandet fortæller Fr. Wismick.