• svg@sanktvincentgrupperne.onmicrosoft.com

Zimbabwe: Nyt fra bofællesskabet for handicappede i Zimbabwe

Virginia Tomlinson har sendt os lidt nyt om situationen i bofællesskabet, hvor vi har givet støtte til reparation af gulvet og indkøb af høns (med henblik på selv at tjene penge).

Hun skriver ”Vi har blandede nyheder, gulvene er stadig flotte og så arbejdsbesparende. De skal bare vaskes en gang om dagen, bortset fra køkkenet, selvfølgelig, som er et meget travlt sted.

Desværre er hønsene en stor skuffelse, da de endnu ikke har lagt nogle æg. Den person vi købte dem af fortalte os, at ingen af ​​hønsene fra netop det hold havde lagt æg, og han kan ikke forstå hvorfor. Han rådede os til at vente på det varmere vejr og se om de begynder at lægge æg. Jeg ved ikke, hvad vi skal gøre, hvis de ikke begynder at lægge æg snart, da det koster os 50 dollars om måneden at fodre dem. Jeg tvivler på, at vi får vores penge tilbage fra sælgeren!

Vi klarer os dog, da Mkhaliphi har lært at reparere biler, og han har gjort det meget godt.

Det er min 80-års fødselsdag på lørdag, og det skal vi fejre ved at have en grill, som vi kalder et braaivleis. Jeg spiser ikke kød, så jeg vil bare have salater og et stykke fødselsdagskage 🎂!

Gud velsigne dig og din familie, Inge, tak til dig og Saint Vincent-gruppen for al den hjælp, du har givet os.

Virginia”

Du kan støtte bofællesskabet ved at indbetale et beløb på Reg. nr. 3667, Konto nr. 1097164 eller MobilePay 19379. Mærk indbetalingen Zimbabwe.