• svg@sanktvincentgrupperne.onmicrosoft.com

Uganda 1: Småbørn kommer tilbage til livet

Nyt fra St. Francis Nkokonjeru Hospitalet i Lugazi, Uganda:

Projektet Nutrition Program startede i maj 2007 og har til formål til at reducere fejlernæringen af småbørn. Sr. Specioza Mwagale var initiativtager til projektet, og hun har flittigt forsynet os med deltaljerede regnskaber og fotografier der fortæller os hvad de tilsendte midler er brugt til.

Sr. Madrine Mukaluziga er den nye administrator af hospitalet i Nkokonjeru. Hun afløste Sr. Specioza Mwagale i begyndelsen af 2013, da hun blev overført til en anden afdeling. Hun undskyldte for at det tog så lang tid at genetablere kommunikationen med os, da det ikke var let for hende at finde frem til SVGs e-mailadresse.

Sr. Madrine meddeler, at programmet stadig er i gang, og de sætter pris på al den støtte, der er blevet givet til projektet for at hjælpe undernærede og fejlernærede børn i lokalsamfundet. Sr. Madrine siger: ”Vi takker Sankt Vincent Grupperne for jeres store hjælp I giver til Nkokonjeru. Mange småbørn kommer tilbage til livet netop på grund af jeres støtte. Tak igen, og må Gud velsigne jer”.

Uganda-1