• svg@sanktvincentgrupperne.onmicrosoft.com

Leder vinter 2023

Vi nærmer os atter juletiden og årets afslutning. Det har været et hårdt år for mange af vore projekter. I både Kenya og Uganda har der været store prisstigninger på madvarer på grund af tørke og inflation. 

I dette nummer kan du læse nyt om vores projekt på Haiti, hvor vi hjælper forældreløse og traumatiserede børn. Der er også nyt fra Dagcenteret i Ungarn, hvor vi giver hjælp til at 50-60 børn kan få tre daglige måltider. Endelig er der en hilsen fra fader Fabian Tejeda i Peru, som vi netop har indgået en ny 3-årig kontrakt med, som omfatter hjælp til bedre kost og varmt tøj til skolebørn og bespisning af ældre i Marcapata. 

I slutningen af december måned overfører vi årets sidste rate til vore projekter. Vi er sikker på, de vil gøre stor gavn. Vi vil således nå op på at udbetale over 1. mill. kroner til projekterne i 2023. Det er rigtig flot – takket været jeres hjælp. 

Vi siger tak for de mange små som store bidrag, vi har modtaget i løbet af året. Vi håber på, at I vil betænke Sankt Vincent Grupperne med en julegave. Pengene vil gå ubeskåret til projekterne. 

En speciel tak til de fonde, ordenssamfund og menigheder der har støttet os i 2023. 

Vi ønsker samtidig alle vore bidragydere en glædelig juletid og et velsignet nytår. 

Bestyrelsen