• svg@sanktvincentgrupperne.onmicrosoft.com

Leder forår 2017

Kære læser,

Fasten er en gunstig periode til at uddybe vort åndelige liv gennem de midler til helliggørelse, som Kirken tilbyder os: faste, bøn og almisse, siges det i pave Frans’ fastebudskab 2017. Her nævner paven lignelsen om Lazarus, som vi alle kender så godt:  

Lazarus lærer os. at den anden er en gave. Den rette relation til andre består i med taknemmelighed at genkende deres værdi. Den fattige ved den riges port er derfor ikke et forstyrrende element, men en appel til os om at omvende og ændre vort liv….. Fasten er en gunstig tid til at åbne dørene for alle i nød og i dem se Kristi ansigt.

I vores daglige virke arbejde vi på at skabe en synlig forandring.

Vi er godt i gang med det nye år. Og til vore trofaste støtter siger vi en stor tak for jeres bidrag i 2016, som er helt i tråd med pavens fastebudskab 2017. Støtten   har været til stor gavn for vore projekter. Se kommentarer og nøgletal til regnskabet på side 4 og side 7.

Vi er glade for de tilmeldinger vi har fået til PBS i 2016, og håber flere vil tilmelde sig i 2017. I løbet af marts/april vil vi opkræve kontingent for 2017 enten via e-mail eller almindeligt brev, og appellerer til, at alle betaler kontingentet på kr. 50.

Vi bringer i dette nummer nyt om vores skoleprojekt for fattige børn i Manipur, Indien og en ny projektansøgning fra Sr. Maxi Benito, Congo.

Vore budgetterede udgifter for 2017 er ca. én mio. kr. For de penge kan vi gøre en stor forskel for vore 17 projekter i Asien, Afrika, Latinamerika og Europa. Vi håber på jeres fortsatte støtte til vore projekter. Gør pavens fastebudskab til vores og jeres.

 

Bestyrelsen