• svg@sanktvincentgrupperne.onmicrosoft.com

Leder efterår 2020

I dette nummer kan du læse om vores projekt for kræftramte børn i Venezuela, vores ekstraordinære COVID-19 støtte til vort skoleprojekt i Uganda, og vort projekt for gadebørn i Kenya og endelig nyheder fra skolebespisning i Peru.

COVID-19 giver stadig udfordringer for mange af vore projekter. Vi har som beskrevet i artiklerne allerede givet støtte til Uganda og Kenya, men har på vores seneste bestyrelsesmøde besluttet, at også de resterende projekter skal have en ekstra håndsrækning.

Vi takker for jeres støtte de første otte måneder, og kan oplyse, at der pr. 31. august var indsamlet kr. 685.378. Det er et rigtig godt resultat. Mange tak for det.

Det er med glæde vi kan oplyse, at vi nu fået genoprettet kontakten til vores projekt i Sydsudan. Vi har netop indgået en ny 3-årig kontrakt om en støtte på 50.000 kr. pr. år til skolegang for mindrebemidlede børn og unge. Da Athanese, der har været kontaktperson på vores skoleprojekt i Congo, har været sygemeldt i en længere periode, er der udpeget en ny kontaktperson, og vi afventer nu en ny projektansøgning.

Som omtalt i pjecen afholdes vores årsmøde lørdag den 19. september kl. 14. Alle er velkomne og medlemmer, der har betalt kontingent, har stemmeret.

Vi kan oplyse, at vi har modtaget kontingentindbetaling fra ca. 300 af vore medlemmer.

Vi håber på jeres fortsatte støtte til vore projekter, og ønsker alle et godt efterår.

Bestyrelsen