• svg@sanktvincentgrupperne.onmicrosoft.com

Køkkenudstyr til Brasilien

I slutningen af september fik Sankt Vincent Grupperne via Sankt Joseph Søstrene i Danmark en ansøgning fra deres medsøstre i Brasilien. De ønskede støtte til udskiftning af udstyr i deres uddannelsescenter i Sao Paolo. Udstyret er forældet, og de kan ikke længere få myndighedernes tilladelse til at bruge maskinerne.

Centeret startede sine aktiviteter for 33 år siden og de sidste otte år har man tilbudt faglig hjælp i bagning af kager og brød samt udsmykning af bagværk. Uddannelsen tilbydes gratis til udsatte og sårbare unge og voksne i aldersgruppen 15-59 år, som ellers ville leve på gaden. Pt. er der ca. 80 personer, der nyder godt af kurserne.

Centret har to lærere, som træner eleverne. Kurset gør det muligt for dem at komme ind på arbejdsmarkedet eller at starte deres egen forretning.

Brasilien oplever en politisk og økonomisk krise, som har forårsaget megen ledighed. Der er familier, hvor alle medlemmer har mistet deres job. Centret ligger i en af de fattigste regioner i São Paulo. Mange familier stoler på de uddannelsesmæssige og sociale ydelser, der er til rådighed på centret, så de kan opretholde harmoni og balance i deres familier.

Sammen med Sankt Joseph Søstrene i Danmark har vi støttet projektet med 22.700 Euro, ca 169.000 kr. Det betyder, at centerets aktiviteter nu kan fortsætte.

Du kan støtte vore projekter ved at indbetale et bidrag på Reg. nr. 3667, Konto nr. 1097164 eller MobilePay 42 52 77 58.