• svg@sanktvincentgrupperne.onmicrosoft.com

Indien I: Engangsstøtte til Indien

Sankt Vincent Grupperne modtog i foråret en ansøgning fra M&C Foundation om engangsstøtte til opstart af bæredygtige indkomstskabende aktiviteter.

Målet med dette projekt er at generere indkomst ved at fokusere på bæredygtig indkomstskabende aktiviteter; herved tilgodeses uddannelsesmæssige, ernæringsmæssige og medicinske behov til over 175 forældreløse børn på Mother and Child Foundation, et hjem for fattige børn og mødre, der ligger i Thodupuzha i Indien.

Den primære målgruppe er piger, der er over 18 år og fattige mødre. De udgør en pålidelig gruppe på mere end 15 deltagere. Denne gruppe af piger og mødre er velsignet med enorme muligheder for at engagere sig i en eller anden indkomstskabende beskæftigelse.

Et af kendetegnene for dette projekt er, at det giver nabosamfundet mulighed for at deltage i denne indsats og det får mulighed for at udøve sit sociale ansvar og sin solidaritet med disse børn.

Projektet drives af mere end 15 deltagere, men der er mulighed for, at de bosiddende børn deltager i dette projekt direkte eller delvist engagerer sig i
enhver form for aktiviteter.

Der er opsat følgende mål for projektet:
– Give mulighed for individuelt selvværd og selvudvikling.
– Gøre de 18+ piger og drenge bæredygtige gennem indtægtsskabende aktiviteter
– Involvere lokalsamfundet i udvikling og socialt ansvarlig.
– Gøre fritiden for de bosiddende børn kreativ og meningsfuld
– Gøre børnene bekendt med lokalsamfundet og ansvarlige personer
– Få børnene til at deltage i social udvikling og sociale handlinger”

Bestyrelsen har netop bevilget 5.500 Euro (ca. 41.000 kr.) til dette projekt.