• svg@sanktvincentgrupperne.onmicrosoft.com

Indien: 19.000 kr. fra madspild på Amager

Frivillige på Amager indsamler 19.000 kr. i madspildsprojekt, hvor donationerne går til børnehjem i Indien

Hver morgen i december skiftedes min mor, Maria-Leonore Christensen, kontaktperson for Sankt Vincent Grupperne på Amager og jeg selv til at hente 1-2 halvfyldte, sorte sække med den lækreste frugt og grønt hos Irma på Kastrupvej.

Min mor havde kontaktet butikschefen John i november måned, og han ville med glæde donere deres frasorterede madvarer, der ellers normalt røg i containeren.

Vi havde let ved at finde folk at give maden videre til, og de får da også, hvad man kan kalde en “tredobbelt gevinst!”: – billig mad – afhjælper spild af mad generelt og – støtte et børnehjem i Indien.

Som udgangspunkt har vi sagt at folk kan give 25 % af butiksprisen for maden, men nogle giver mere og andre lidt mindre, alt efter eget valg og også efter, hvad udbuddet er. Det har altså på tre måneder indbragt 19.000 kr., som ubeskåret går til Sankt Vincent Gruppernes projekt-børnehjem i Kerala i Indien.

Hvis du vil hjælpe med at hente maden, fx et par dage om måneden, fordi du ved, hvor du kan distribuere maden, er du velkommen til at kontakte Maria-Leonore Christensen på tlf. 32501138 mail: marialeonore@hotmail.com

Clara Christensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *