• svg@sanktvincentgrupperne.onmicrosoft.com

Brasilien: Lad os være med i denne drøm

“Vores dybeste tak til jer for jeres støtte og for jeres venskab. Vi har stadig brug for jeres hjælp. Hvis der er økonomisk knaphed hos jer ja så er det langt værre her.” Det skrev oblatfader Eduardo Figueroa fra Recife i Brasilien for nyligt i et brev til os.

Vores arbejde i slumkvartererne kræver megen tid og kreativitet. Mange kommer til vores klinik, andre til vores skole for rehabilitering og andre efter et gratis måltid mad en gang om dagen, siger pater Ed.

Oblatfædrene har i 31 år arbejdet med udstødte børn, som de legalt adopterer og opdrager. Mange børnene er nu voksne og selv blevet gift og har selv fået børn.

Et af vore mål er at købe yderligere 12 hjem. Vi sælger 2/3 af vores ejendom for ar virkeliggøre denne drøm. Hvert hjem koster 8-10.000 dollars. Det er påtrængende nødvendigt at få købt nye hjem, så ingen af vores målgrupper vil føle sig forladte eller hjemløse igen.

Sank Vincent Grupperne har igennem 30 år støttet pater Ed. Han har i mange år arbejdet med gadebørn og handicappede børn. Ligeledes bruger han og hans ordensbrødre megen tid på at hjælpe unge fædre af med deres afhængighed af stoffer.

Oblatfædrene har desuden også et suppekøkken kaldet “Nassa Sopa” – “Vores Suppe”. 500 liter suppe uddeles tre gange om ugen i fem af de fattigste områder i Recife. Nu afdøde ærkebiskop Helder Camara skrev engang: “Når man drømmer alene, forbliver det en drøm, men når mange drømmer den samme drøm bliver den virkelig.”

Las os her i Danmark være med i denne drøm!