• svg@sanktvincentgrupperne.onmicrosoft.com

Indien I: Nødhjælp til Kerala

Som bekendt har der jo været store oversvømmelser i Kerala i Indien, hvor vores projekt ’Mother & Child Foundation’ ligger. Clara Christensen fra vores gruppe på Amager har fået følgende brev fra Benny Mathew der er bror til Joshy Mathew som leder M&C projektet. Benny var i nogle år præst i Sankt Annæ Kirke.

På baggrund af dette har Sankt Vincent Grupperne besluttet at give nødhjælp til området. Vi vil formidle nødhjælpen gennem Joshy Mathew, der sammen med Benny vil anvende nødhjælpen hvor de skønner behovet er størst.
Du kan bidrage til nødhjælpen ved at indbetale et beløb på Reg. nr. 3667, Konto nr. 1097164 eller MobilePay 42 52 77 58. Mærk indbetalingen ’Nødhjælp-Kerala’.

”Kære Clara,
Jeg var på et vigtigt møde, da du skrev. Tak for din besked og bekymring. Heldigvis er vi alle sikre. Men vi sender vores hilsner fra et kraftig regnskyl Kerala, den første af sin art i historien, de fleste af skodderne af de mange dæmninger i Kerala åbnes, overfyldte floder, de fleste dele af Kerala er under vand, flere jordskred og oversvømmelse overalt. Mere end 350 mennesker mistede deres liv i denne monsun, det bliver flere, når vandet går tilbage, over en halv million mennesker er i forskellige lejre, tusinder er stadig ikke reddet, ufattelig elendighed og skade …
Tak igen for din henvendelse. Vi ved ikke, hvor vi skal starte. Skaden er utænkelig, og behovet er enorm. Bortset fra behovet for at nå ud til de lidende millioner, er der noget, vi kan forudse, den økonomiske krise, som vi står over for i vores institutioner i den nærmeste fremtid, da hele Kerala er så hårdt ramt af katastrofen. Flere af vores slægtninge, venner, velgørende parter er hårdt ramt af denne katastrofe. Jeg overlader det til dig for at se, om du kan finde nogle måder at støtte os på. Bed for os!
Gud velsigne dig.
Benny”