• svg@sanktvincentgrupperne.onmicrosoft.com

Indien I: Hilsen fra Mother & Child foundation

Kære Poul (Sankt Vincent Grupper),

Vi har modtaget Rs. 782932 (ca. 66.780 kr.) – den 6. januar 2021. Hvor er vi glade for det. Alle vores børn, der gennemfører deres professionelle kurser, vil også have gavn af dette. Vi havde fjorten børn, der havde afsluttet deres gymnasium, 4 af dem har tilmeldt sig generel sygepleje, og 7 af dem fik adgang til universitetet for forskellige kurser, og 3 af dem er tilbage, da de ikke kunne få adgang. Under alle omstændigheder vil vi gøre alle mulige ting for alle vores kære børns velbefindende

Vi blev også ramt af Corona, idet to ældre piger blev smittet. Der var ingen spredning. Det var den direkte effekt af Corona i vores hjem. Men vi blev alle indirekte berørt af Corona. Fordi det virkelig bragte os meget vanskelige økonomiske begrænsninger. Folk var ikke i stand til at besøge vores hjem, så der var slet ingen donationer.

Alligevel lærte Corona os mange ting. Vi forsøger at være selvforsynende på mange måder. Børn arbejdede hårdt, så vi nu har en blomsterplanteskole (der producerer blomsterplanter) og en køkkenhave. Vi er i stand til at sælge disse planter og grøntsager til offentligheden. Mange mennesker kommer for at købe fra vores hjem.

Ønsker dig godt helbred og opmuntring kære Mr. Poul, og takker alt din velvilje.

Kærligt,

Joshy Mathew