• svg@sanktvincentgrupperne.onmicrosoft.com

Leder efterår 2011

Kære bidragsydere,

Nu er de fleste tilbage i dagligdagen efter en noget våd sommer. Bestyrelsen fortsætter dens bestræbelser på at strukturere og prioritere støtten til projekter rundt om i verdenen. Vi arbejder på at få vore bidragsmodtagere til at beskrive deres langsigtede og kortsigtede projekter, som måtte være i gang eller skal i gang.

Ligeledes har vi bedt dem om at lægge et budget og herefter sende en ansøgning til Sankt Vincent Grupperne om støtte.

Sankt Vincent Grupperne vil så indgå en kontrakt med bidragsmodtageren, hvor vi forpligter os på et fast kvartalsbeløb i op til to år, og bidragsmodtagerne forpligter sig til løbende at sende os status rapporter, billeder og breve til bestyrelsens orientering og til vores kvartals pjece.

Dette kan kun lade sig gøre, hvis vi kan kommunikere nogenlunde hurtigt og sikkert. Heldigvis vinder brugen af e-mail også frem i udviklingslandene. For Sankt Vincent Gruppernes arbejde er kommunikation essentielt, og for vore bidragsmodtagere er en billig computer med internetforbindelse hurtigt tjent hjem igen, hvis man ved at kommunikere med sine donorer f. eks. her i Danmark, kan animere vore bidragydere til at støtte netop deres projekt.

Vi har allerede nu en del kontrakter “i hus”, og flere er på vej. Vi frasorterer ikke projekter, der ikke har adgang til nettet; med dem må vi bare kommunikere med god gammeldags brevpost.

Vi håber at kunne bringe en masse nyt om disse projekter i årene fremover, så vore læsere holdes velorienteret, om hvor stor gavn selv mindre organisationer kan gøre for dem der har behov.

Bestyrelsen