• svg@sanktvincentgrupperne.onmicrosoft.com

Vietnam II: Årets juleprojekt hjælper handicappede børn i Vietnam

I plejen og udviklingen af børn har søstrene The Lovers of Holy Cross of Ba Ria, Vietnam brug for to høreapparater til døvstumme børn. I 2018 købte de tre enheder til tre børn. For at hjælpe lammede børn med at komme sig mere effektivt, er det nødvendigt også at have en termostat til at regulere kropstemperaturen og cirkulere blod til hjernen også til hjælp i fysioterapien.

Prisen i Vietnam for et medium høreapparat er 8.700 DKR) og 17.000 DKR) til termostat og blodcirkulation.

Hjemmet for handicappede i Son Binh blev oprettet i 2005. Der er i øjeblikket syv søstre, der tilhører The Lovers of Holy Cross of Ba Ria”. De tager sig af 40 børn og unge med forskellige typer handicap: døve, stumme, underudviklede, hyperaktive, autistiske og spastisk lammede.

Vi håber på, at du/I vil hjælpe disse handicappede børn til en bedre tilværelse. De ønskede indkøb kan ikke dækkes af det kontraktmæssige beløb SVG i forvejen donerer kvartalsvis til søstrene. Det ønskede beløb på ca. 26.000 kr. er et beløb, vi beder læserne om at bidrage til.

”Du kan støtte indkøb af hjælpemidler ved at indbetale et bidrag på Reg. nr. 3667, Konto nr. 1097164 eller MobilePay 19379.” Mærk indbetalingen ”Kampagne”.