• svg@sanktvincentgrupperne.onmicrosoft.com

Leder sommer 2019

Så er vi snart gennem første halvår af 2019. Indsamlingen i de først fem måneder er gået godt, og vi har pr. 31. maj indsamlet kr. 330.608. Der er også penge nok på kontoen til udbetaling til projekterne her i slutningen af juni måned.

Bestyrelsen glæder sig over, at 19 kontingentbetalende medlemmer, der repræsenterende københavnske, sjællandske og en jysk menighed, deltog i årsmødet.

På vort nyligt afholdte årsmøde blev bl.a. Mette Gade valgt ind som ny suppleant. Vi ønsker Mette velkommen i bestyrelsen.

Vi har netop modtaget en halvårs rapport fra CHILD projektet i Kenya. Det fremgår bl.a. heraf, at der i år er kommet 27 børn til centeret for rehabilitering og at 21 børn kom i gang med almindelig skolegang. Der er for tiden 24 elever i gang med erhvervsuddannelser, som henholdsvis frisør og skrædder. Det er bare ét eksempel på, at vores støtte virkelig gør en forskel.

I dette nummer kan du læse om vores nye projekt for kræftramte børn i Venezuela og nyt fra vores skoleprojekt i Peru. Der er også en kort omtale af vores årsmøde og deltagelse i valfarten på Åsebakken.

Vi håber på jeres fortsatte støtte til vore projekter, og ønsker alle en god sommer.

Bestyrelsen