• svg@sanktvincentgrupperne.onmicrosoft.com

Leder forår 2024

Kære læser,

2023 blev et rigtig godt år for Sankt Vincent Grupperne, hvor vi udbetalte over 1 million kroner til vore projekter.  Det har betydet, at vi også i 2023 har kunnet opfylde vores kontrakter med alle 18 projekter. Vi har også kunnet udbetale enkelte ekstra donationer for at dække særlige behov.

Se nøgletal og kommentarer til regnskabet.

I dette nummer kan du læse nyt om vores skoleprojekt i Uganda og vores projekt i Guatemala, hvor vi hjælper udsatte kvinder. Du kan også læse nyt om vores samarbejde med DUK. Endelig er der indkaldelse til vores generalforsamling den 25. maj. Reserver datoen allerede nu.

Bestyrelsen har i længere tid ønsket at kunne informere mere om de mange gode resultater der opnås i vore projekter. Fremover vil vi udarbejde en årsrapport med information om alle vore projekter. Første udgave vil være klar til generalforsamlingen.

Denne forårspjece er den sidste der publiceres som en trykt folder. Fremover vil vi sende et kvartalsvis nyhedsbrev med e-mail. Hvis vi ikke allerede har din e-mail, kan du oplyse den ved at sende en mail til

kontakt@vincentgrupperne.dk eller en sms til 42323768.

Bestyrelsen vil gerne vide mere om vore bidragydere, og har derfor lavet et spørgeskema, som vi håber, du vil udfylde. Du finder link til spørgeskemaet her.

Vi håber på jeres fortsatte støtte til vore projekter

Bestyrelsen