• svg@sanktvincentgrupperne.onmicrosoft.com

Ungarn: Mad til 60 børn om dagen

Ungarn

Vi har modtaget en årsrapport fra Sr. Katalin Ágnes, der er ansvarlig for vores projekt i Ungarn.

I rapporten skriver Sr. Katalin bl.a.: ”Vores Day Care Center blev etableret i 1993 for de mest trængende børn mellem 6 og 15 år. Vi giver dem tre måltider om dagen, tøj, sko, personlig hjælp i forbindelse med uddannelse, og den moralske og sociale uddannelse og vejledning som man normalt får i et omsorgsfuld hjem. Desuden afholdt vi en ferielejr om sommeren og julefester for børn og familier.

I 1993 tog vi os af ca. 30 børn. I dag tager vi os af ca. 60 børn. Finansieringen af Day Care Center fortsætter med at være fra velgørende kilder.

Målet for vores Day Care Center har altid været en kamp mod sult, men det er også vigtigt for os, at disse børn og deres familier, gennem vores arbejde med dem, kan komme tættere på kirken og til Herren.

Sankt Vincent Grupperne har støttet vores arbejde i det forløbne år ved at gøre det økonomisk muligt at give et helt måltid om dagen for 60 børn, der deltager i Day Care Centre (morgenmad, frokost og et eftermiddags måltid, som for mange af børnene er deres aftensmad).

I denne tid med knaphed og økonomiske omvæltninger, er denne hjælp uvurderlig for os og for vores familier, og det er meget værdsat”, slutter hun.