• svg@sanktvincentgrupperne.onmicrosoft.com

Leder vinter 2016

Kære læser,

Så nærmer vi os atter jul og årets afslutning. Heldigvis ser det ud til, at Sankt Vincent Grupperne takket være jeres bidrag har penge nok til årets sidste udbetalinger til projekterne.

Vi glæder os over, at det også i år vil lykkes at få 300 kontingentbetalende medlemmer, og at en del af vore medlemmer har tilmeldt sig PBS.

Vi bringer i dette nummer en længere artikel om et nyt projekt for gadebørn i Kenya. Vi bringer også information om en ny kontrakt om støtte til uddannelse af børn og unge i Uganda. Ligeledes er der allerede nyt om det hydroelektriske anlæg, som vi netop har givet støtte til i Marcapata i Peru. Det ser ud til at være tæt på en indvielse.

Der er flere, der har spurgt efter en projektoversigt –den er på side 6 i dette nummer. En mere fyldig oversigt er på vores hjemmeside: www.vincentgrupperne.dk

Mange af vore projekter vedrører støtte til skolegang og uddannelse af børn og unge. Uddannelse er nøglen til en bedre tilværelse. Den type projekter skaber håb både hos børnene og de unge, men også hos forældrene. Det er den bedste gave man kan give til den nye generation. Så er det lige meget om det er i Kenya, Uganda, Kongo, Peru eller vore to projekter i Indien.

Vi håber, at alle vore trofaste bidragydere igen vil betænke Sankt Vincent Grupperne med en ”julegave”. Gaverne vil gå direkte som støtte til projekterne.

Sidst, men ikke mindst, vil vi gerne takke for alle bidrag, store som små, som vi har modtaget i årets løb og ønsker alle vore bidragydere en rigtig

Glædelig Jul og et Velsignet Nytår.